centarpa

Kuća Pančevo

Kuća Pančevo

U prilici smo da Vam ponudimo super luksuznu kuću i poslovni prostor u centru Pančeva.

Kuća i lokal nalaze se na parceli od 3,3 ara i sastoje se iz Po+Pr+1Sp.

Kuća je 1997. godine proglašena za kulturno dobro i kao spomenik kulture je kompletno renovirana 2012. godine.

U prizemlju se nalazi prelep ulaz  iz kojeg se ide u kuhinju, dnevnu sobu sa trpezarijom ili stepenicama, sa ručno rađenim gelenderima od kovanog gvožđa, na sprat. Kuća Pančevo

Na spratu se nalaze četri spavaće sobe (svaka sa pripadajućim kupatilom), kao i dnevna soba (media room) sa bibliotekom, čajnom kuhinjom i malim toaletom.

Renoviranje koje je izvršeno 2012. godine u skladu sa građevinskom dozvolom (bruto površine 523,60m2) i pod nadzorom Zavoda za zaštitu spomenika kulture u Pančevu, svojim koloritom, kvalitetom izvedenih radova kao i samih materijala koji su korišćeni prilikom renoviranja, izdvaja ovu kuću od sličnih. 

Grejanje i hlađenje se obavlja pomoću fan coil uređaja, toplotne pumpe, zidno i podno postavljenih cevi, a kuća poseduje i solarne kolektore, kao i 4 električna brojila. 

Poslovni prostor nalazi se do ulice, i trenutno je u funkciji privatne klinike.  

Ova nesvakidašnja nekretnina, nakon renoviranja ima oko 500m2, kao i izdvojeno garažno i parking mesto.

Ovakvu nekretninu teško je opisati rečima. Pogledajte našu video prezentaciju i virtuelnu turu kuće i poslovnog prostora, a za sve dodatne informacije stojim Vam na raspolaganju. 

U galeriji možete pogleadti fotografije ove prelepe kuće, a klikom na oznake „360“ možete pogledati virtuelnu turu kuće ili lokala. Kuća Pančevo

Kuća Pančevo

Kuća Pančevo

Virtuelna tura kuće

Virtuelna tura lokala

Video prezentacija kuće

Korisni linkovi
Popunite upitnik kako bismo lakše ostali u kontaktu
Call Now Button